Josefine Goldstein

- Right know

Kategori: Vardag

Right know, right here nananan nej nu ska jag inte skriva en låt text här! KOm hem från träningen för ett tag sen, skulle gå på zumba men det var en annan instruktör där som var hur dålig som hellst.. så jag och Fanny (som jag gymma med) gick därifrån. Stackars Fanny som var där första gången så blir det en dålig och tråkig zumba instruktör.. så vi fick gå ut och gymma lite istället.

Ja just nu då.. jaa jag sitter vid datan och planerar morgondagen med träningen och sånt, sitter och chattar på facebook och skriver träningsdagbok. Snart ska jag nog hoppa in i duschen hade jag tänkt. Sitter och snackar skype med Anders föresten för han hjälper mig med photoshop! Nej nu har jag inget och säga mer skriver lite senare!

- Ser ni?!!

Kategori: Länkbyte

Ser ni denna bild? Den är grym eller hur? Om ni klickar på denna bild så kommer ni till en otroligt duktig photshoppare ( Som har gjort typ alla mina hedaers till denna blogg) och även en otroligt bra vän till mig, som heter Anders Tengberg. Han kan då fan allt asså seriöst! Han tipsar om saker man kan göra i photoshop, han tipsar om bra elektronik prylar! Han var nämligen med och valde min mobil ( Otroligt glad för det, annars hade jag gjort ett misstag) Han berättar hur man kan skydda sin data på bästa sätt och med dom bästa virusprogrammen, ni fattar inte hur mycket han kan! ( besök bloggen!) Han tipsar om bra musik, han gör även egen musik. Asså fattar ni hur grym han är eller?! Ni kommer fatta om ni besöker hans blogg! Så gör det,kika inte in en gång utan flera gånger för fan!! Ni gör världens misstag om ni inte klickar på bilden eller länkarna här i texten!


-Hemfärd

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget hem från Göteborg nu med brorsan och hans tjej. Härligt värre faktiskt att få komma hem. Imorgon är det praktik ska bli otroligt kul att få träffa alla barn igen, måste träna också.. shiiiit aja nej vi hörs, skriver sen när jag kommer hem :)

- Göteborg

Kategori: Allmänt

Åkte spontant till Göteborg bara sådär idag, bestämde mig 1 timme innan bussen gick så nu sitter jag hemma hos pappa med brorsan och hans tjej som kom hit igår. Ångra lite på att jag åkte hit faktiskt vet inte varför men det var för att jag inte hade nått att göra.. har världens mens värk och vill bara dö! Vill att tiden ska gå fortare så jag kan komma hem och sova, nej nu ska jag spela eller nått vi hörs!

- Svenska

Kategori: Vardag

Jo jag lever till häften, sitter i skolan och har svenska nu och ska skriva om en okorrekt text och sätta in massa skiljetecken och ändra massa ord men fattar ingenting och får inte svar på mina frågor så jag skiter faktiskt i detta!! Vakna på otroligt dåligt humör och strees.. bra kombination va? Nej inte alls.. gick upp och sminka mig i min stress men stressa så mycket så jag peta in mascara borsten i ögat 2 gånger. Så jag fick sminka om mig, jag var ju inte tvungen men det är fredag.. måste va snygg hallå? Nej men åh bajs missa äta frukost hemma och missa bussen.. Fick åka med morsan och åka till morfar och äta frukost. Kom försent till engelska lektionen, men jobba även bra!

Nu är man på dåligt humör igen för att jag inte fattar och att ingen förklarar när man frågar så fuck it, I'm out!

- Stress inlägg!

Kategori: Vardag

sket i att blogga igår I know.. och orkar inte i stort sätt heller blogga idag med så slänger in ett så kallat stress inlägg och stressar mig igenom detta inlägg. Praktik både igår och idag saknar ungarna redan!! Var även på ett otroligt bra och gött zumba pass! Nu märker jag ganska mycket att jag behöver nya skor som jag kan ha på mig. Mina gamla har gjort så att jag knappt kan gå eller springa eller dansa längre när jag är på gymmet.. så ingen träning förens jag får nya skor!
I'm out!

- Snö

Kategori: Allmänt

God morgon kära läsare! Kom nyss in från den vita marken och den underbara solen! Ska snart börja göra mig iordning och packa för att åka iväg till kusin Anaq (checka hennes blogg!) Johanna ska fixa sina naglar hos henne och jag ska sitta och kolla på as kul.. haha nej men mycjet tjöt och mycket kaffe kommer det säkert bli! Sen senare idag så ska jag åka upp till tanum och möta Jossa och åka ner till West Coast och träna!!! Ska bli riktigt skönt det! Nej nu springer klockan iväg och jag måste fixa mig och blalalal hejjaaaa!!

- Allt kan ju inte se helt normalt ut, aight?

Kategori: Allmänt

Haha var nyss ute i snön och hade kul med brosan och hans tjej.. haha jaa resultatet blev ju inte helt fel :) Nu måste jag nog snart sova eftersom man ska upp tidigt puss

- Iväg på tur!

Kategori: Vardag

Nu ska jag iväg till grannarna och äta räkor och ha det gott. Det var sjukt längesen jag åt räkor så ska bli riktigt gott detta! Och jag som älskar ajoli eller vad det nu heter och stavas och jag får inte äta så mycket jag vill av det längre eftersom jag äter mindre kolhydrater och mindre med allting :o nej nu måste jag rusa, skriver sen!!

- Irriterande

Kategori: Allmänt

Blir arg och irriternad på människor som är så gryyyymt trögfattade.. det är bara så jag vill skrika.. säger man nej en gång så är det väl nej en gång? Eller om man förklarar en sak jävlitg noga och den andra skriver saker som inte ens stämmer och som tror att den förstår vad man menar.. asså åhhh vad irriterande med sånna folk.. och framför allt folk som tjötar på en 10000 miljarder gånger om att man ska komma ner till den och man säger att man inte kan medans personen sitter och planerar hur jag ska göra och massa skit när man säger att man inte kan.. Asså hur jävla svårt ska det vara? Blir så jävla arg..

- Home sweet home!

Kategori: Allmänt

kom hem för en stund sen från Grebbestad, riktigt skönt måste jag säga! Har precis duschat så nu har jag krypit ner i sängen och ska kika runt lite vad som händer på nätet! Brorsan har lan här hemma så får sitta och lyssna på folk som typ skriker när dom pratar.. as härligt!! Nej nu ska jag ta och kanske sova eller nått, så vi hörs! Sov gott!

- Lugn fredag & ny diet!

Kategori: Vardag

Heej, sitter nere i grebbestad på fritidsgården och ska bara ta det lugnt idag. Blev inget Göteborg i helgen för pappsen är sjuk, lugn dag i skolan, otroligt skönt! Så fort Helen kommer tillbaka så ska hon hjälpa mig med lite saker som måste in i Barn&Fritid. Tittade nyss över min portfolio och ni som undrar vad det är så kan jag kolla vilka uppgifter som är färdig rättade och vilka som är lästa eller om jag behöver komplitera. Och det ser otroligt bra ut, vilket är härligt att se!
Har börjat på en ny diet nu också, vilket innebär att jag ska inte äta så mycket kolhydrater och sluta äta vitt bröd och inte socker och sådär. Från början ville jag inte äta kolhydrater alls men min idrotts lärare och min kompis som kör på samma diet och dom sa att jag måste äta lite kolhydrater så aja. Nej nu börjar jag låta som värsta extrema människan.. nej nu får jag försöka plugga lite!

Over and out!

- Bra taggad!

Kategori: Allmänt

Blev bra taggad när jag fick se detta igår kväll! Om ni undrar vad det är så är det min kommentar från min svenska lärare om mitt svenska arbete med otroligt mycket svärord i. Blev så taggad när jag läste detta att jag börja plugga med svenskan som bara fan! Och det blev även bra mycket skratt när man läste detta. Nej nu ska jag fortsätta med engelska arbetet om Nigeria, vi får väl se hur det kommer gå..

- Hmm..?

Kategori: Tankar&Funderingar

Tja! nyss tagit ur kladdkakan och allt är på topp.. awesome right? Nej kanske inte riktigt på topp har en sån här period där allt bara snurrar och går upp och ner och inget bra humör existerar.. Har fått en fundering och tanke på om jag har dyslexi.. men vet inte :o och det tar ju ner humöret när man sitter i skolan och försöker skriva så hoppar bokstäver och ord hela tiden och det stannar upp när man läser..

Men vafan! Livet leker ändå vaa!! Har kommit igång med träningen nu som bara den och älskar det och vill bara träna träna träna, har även börjat ta tag i skolan! Dock kanske bara i Barn och Fritid och skiter i allt annat men det får gå så länge! Nu måste jag bara börja äta rätt, det är ett måste asså!!
Men får ta och kika vidare här så skriver sen puss på er!

- Bättre vägar!

Kategori: Allmänt

Hej! Är äntligen på bättre humör tack vare att jag gick ifrån skolan! Sitter i bhallen med fredrika och ska snart gå och kolla mitt kort så vi kan äta så får kila för jag ska snart sola :)
puss på er!

- Dagen N

Kategori: Allmänt

Vill hoppa av skolan eller plugga på distans.. vill verkligen inte vara på denna skola mer när det är både lärare och elever som kränker ner en allmost hela tiden. Visst man kunde ju tackla det i början men efter ett tag blir det ju för mycket. Nej just nu faller verkligen allt samman. Snart har man engelska får ju se hur det går.. aja hoppas ni har en bättre dag än mig :)

- Skriver här..

Kategori: Vardag

Är så himla trött och dåöig på rubriker måste jag säga! Kan sitta bra länge och fundera ut på vad jag ska ha för rubrik, helt sjukt! Kom hem för en stund sen efter ett svettigt men otroligt kul Zumba pass! Har nog inte rört mig så mycket som jag gjorde idag på vet inte hur länge.. Eftersom jag har vart ganska lat av mig dom senaste åren efter jag la ner min träning så har jag äntligen lyckats komma igång igen! Och det känns verkligen som jag har skakat bort typ 50 kilo, heeeelt otoligt!
Har även spenderat min dag på min älskade praktik plats med massa underbara barn! Så sjukt kul att vara där, vilket jag inte trodde från början men har ändrat uppfattningen totalt! Nej nu ska jag dricka upp min smoothie och chilla på livet, HÖRS!

- Sleep time!

Kategori: Allmänt


Håret åt alla håll och placerad i sängen ajjemen snart dags att sova så jag inte somnar på praktiken imorgon! Under kvällen så har jag sysslat med att ändra rum med brorsan, kände att jag ville ha tillbaks mitt gamla så nu har jag äntligen fått det! Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova!

God natt bitches :*

- Är man inte snygg?

Kategori: Vardag


Är man inte snygg eller? Hahah dog nästan när jag fick se bilden i tidiningen. För er som undrar så va jag, jossa (närmast kameran) madde ( efter mig) och felicia ( längst bort) och gymma när tidningen var där och då ville hon som skrev artikeln att vi skulle vara med. Japp så här är jag när jag springer då.. visst är man snygg? Andra gången jag är med i tidningen nu där jag springer.. 
Annars har jag nästan nyss kommit hem från praktiken, skulle egentligen tränat och solat efter men har haft migrän hela dagen så kände inte att orken fanns där. Så imorgon blir det hård träning och även Zumba och solning, snart är det mat äntligen!! Går runt och är hungrig hela tiden typ.. Sen hoppas jag att mamma har handlat in så att jag kan göra smoothie!
Nej nu ska jag ta och greja med läxor, hör av mig sen :)

- Hemma

Kategori: Allmänt

Äntligen är jag hemma efter en långsam och tråkig bussresa! Eller jag kom hem för en stund sen men orken till att blogga precis då fanns inte där. Har haft en helt OK helg i Göteborg, snart ska jag gå ner och hoppa in i duschen och inta sängläge! Imorgon är det praktik och jag ska äntligen få träffa alla barnen igen, underbart!

NU har jag äntligen fått mitt nya skal, det var på tiden!

- Morning!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag fara hem till mamma i Tanum, ska bli skönt att få komma hem. Mitt skal har redan kommit hem så nu får jag äntligen byta skal! Klockan är halv tolv typ och pappa är på jobbet tror jag eller nått och dom andra ligger och sover. Jag ska ta ett tåg som går typ tjugo i 3, och det är ju snart om man tänker efter.. Äsch får väl ringa pappa och säga det så han kan komma hem. Haha nej vilka beskymmer jag har.. dags att ta i sig lite mat i magen så man inte går och hungrar ihjäl här. Puss på er.

- Snark, läxor, migrän!

Kategori: Allmänt

Hej! Sitter i hemma hos pappa i Göteborg och lyssnar på hans snarkande samtidigt som man försöker se på tv och göra lite läxor, går ju bra.. eller inte. Samtidigt som allt detta så ska man stå ut med migrän, även fast man har tatt massa tabletter men det verkar ju inte funka.. trött börjar man bli också så dags att kanske krypa ner i soffan snart. Nej har inget intressant att skriva mer så vi hörs imorn eller nått!

- Hitta lite bilder

Kategori: Bild

- slappis dag

Kategori: Vardag

vart ska man börja? Vakna imorse och fundera på om jag skulle palla att kila iväg till skolan. Vilket jag gjorde, men steg där emot upp med världens pms humör typ. Så när jag kom till skolan så kolla jag facebook och sen bestämde mig för att dra hem, var så grymt trött på skolan och allt som kretsa kring mig, men även trött ni vet sova trött. Jag drog till min brors skola istället och va med han lite sen fick jag dra till morfar där jag somna direkt. Hade ett möte vid 3 och när jag vaknar va klockan 20 i 3, då fick man inte lagom mycket panik och fick strssa som bara den, men jag hann!!

Nu ligger jag och smälter salladen som jag nyss tryckte i mig, snart ska jag sätta igång och städa!

- Inköp

Kategori: Allmänt

Nyss beställt ett nytt skal till mobilen! As najs sö

- Träning!

Kategori: Vardag

Men tja!
Nyss kommit hem från West Coast, där jag jag gymmar och solar och ahh you got it! Eftersom jag ska ta tag i mitt liv nu och förbättra massa saker som  träningen då så kommer jag spendera mycket tid där vilket ska leda till bra resultat, hoppas jag iallafall!!
Annars så var det första dan i skolan nu efter jullovet, fett segt kan man ju säga! Har verkligen inte vart på humör för skolan  men men. Nej nu ska jag se på film eller nått ha det!

- Sova

Kategori: Allmänt

äntligen har jag krypit ner under täcket, eller jag har ju legat i sängen hela dagen men eh ja för natten då. Ska lägga mig och kolla på lejonkungen eller nått. Usch vill verkligen inte till skolan imorgon men men kan inte skita i skolan med dom målen jag har.
Nej god natt sötnosar :*

- Sista dagen på lovet

Kategori: Allmänt

Imorgon börjr skolan, är inte taggad nånstans hade gärna haft lov i några veckor till. Vill ju ha mer sovmorgon hallå?! Visst det ska väl bli skönt att träffa alla folk som man inte träffat på lovet men sängen tar ju nästan allt asså. Nej nu ska jag inte vara så negativ, nu måste jag ta skolan seriöst och framför allt mitt liv seriöst!
Nej nu tar huvudvärken över så hör av mig sen!

- Drar mig

Kategori: Allmänt

Nej nu ska jag ner till min kusin o tjöta och dricka kaffe! Hon ska även rätta till naglarna åt mig nu innan skoloan startar!
Hör av mig sen, puss

- Nu är det dags igen!

Kategori: Allmänt

Nytt år, Nya tag!
Va ett bra tag sen jag blogga nu.. direkt så kan jag ju säga att mitt nya år börja ju med besvikelse och lögner, jippie säger jag då! Men försöker nu att lägga all skit bakom mig och fokusera framåt. Haha killen man gilla eller jaa okej har/hade känslor för svek en och bara ljög hela tiden och va allmänt falsk.. inget och ha så tog det stora och svåra steget och tog bort han från allt. Så nu ska man försöka glömma Mr falsk då.
Nej tiden rinner iväg och jag ska upp tidigt!
Puss