Josefine Goldstein

- Tillbaka?

Kategori: Allmänt

Heej, det var ett tag sen nu, känns som typ månader men det har bara gått 1 vecka eller mer eller nått. Det har hänt 5 miljoner saker som har tatt en till botten. Nu försöker jag att jobba bort det eller vad man ska säga. Så vi får se om jag kommer orka blogga eller inte!
Nu vet ni att  jag lever iallafall, ha en bra kväll!

- PAUSE?

Kategori: Allmänt

Kanske lika bra att ta en pause i bloggandet känner jag, skriver nästan aldrig här längre och just nu mår jag för dåligt för att blogga så what's the point?

- Whaat in hell?

Kategori: Allmänt

Asså sås vad jag suger på att blogga.. NU måste JAG bli bättre.. detta går inte. Kan börja med att berätta att jag har handledning, alltså sitter jag i skolan och degar. Efter skolan bär det av till Uddevalla och Träffa bjonken! Nu dör min data när som hellst så vi hörs!

- Okejokej

Kategori: Vardag

Måste bli bättre på att blogga känner jag.. Har vart super super dålig nu ett tag.. Orkar ej ta allt som har hänt, men kan berätta lite om dagen. Min lillebror Eric var med mig till skolan idag en stund, gick super och var jätte kul. Skulle egentligen tränat idag men har så grymt ont i kroppen, imorn ska jag till farmor och farfar wihoho!

Bjuder på 2 heeeeetingar ;)

- Bara halvt död

Kategori: Allmänt

Jaa jag är inte riktigt död än iallafalll, men nästan! Men har inte orkar blogga och det gör jag inte nu heller egentligen, men kände kanske att jag behövde skriva så ni inte tror att jag har dött eller nått. Har hänt bra mycket saker sen jag skrev sist. Saker som var super bra till en början som gjorde en bra glad tills allt bara gick åt fan pga massvis med saker, tänker inte ta det. Det sluta med ahh kaos i mitt huvud, och nära kaos i mina händer som bara ville slå.. Men jag är bra vettig och tog ut all ilska på gymmet istället^^ Nej nu ska jag göra nått annat här hörs sen!

- Äntligen!!

Kategori: Vardag

Nu har jag äntligen tränat!! Och nu ska jag äta hejhej!