Josefine Goldstein

- Home sweet home!

Kategori: Vardag

Japp, kom nyss hem från 4 timmars jobb, eller jobb och jobb servering på gammeldans. Men ahh det fick gå, tjäna in lite cash :)
Nu sitter jag och glor BB så nu får jag sluta skriva och kolla på tv, hejja!

- Bara älskar

Kategori: Vardag

Mumsar i mig lite subway i väntan på ett till avsnitt 112 på liv och död

- 112 på liv och död

Kategori: Allmänt

Nu är jag placerad i soffan för att kolla på 112 på liv och död, som är mitt favoritprogramm haha. Men det är faktiskt otroligt bra! Väntar på att morsan ska komma hem med en feting stor Subway macka, mums säger jag! Vart bra seg idag så har inte orkar blogga förens nu. Men lovar att höra av mig senare ikväll för nu börjar programmet!

- Tar det lugnt här

Kategori: Allmänt

Va så osäker på om jag skulle orka blogga eller inte.. Men nu gör jag det!
Näsan rinner och huvudet dunkar högt! Sitter och kollar på Big Brother, kom hem för inte så länge sen. Har nämligen vart på rekryteringsinformation/möte eller vad man nu ska säga hos polisen, där man har fått information om polishögskolan och vad som händer och ahh man får ju veta allt kan man säga!
Snart väntar sängen, kommer nog inte kunna somna men.. aja nej nu orkar jag inte blogga mer. Hörs!

- Sjuk..

Kategori: Allmänt

Kryper ner i sängen med en kopp tea och hoppas på att bli frisk snart..

- Hej och hejdå!

Kategori: Egoboost

Så fort Anaq är klar så ska vi ta världens runda! Hela 100 meter ska vi gå, och när vi gått ca 100 meter så ska vi sätta oss på ett Café och fika och ta det lugnt såhär sista dagen på lovet. Och när man ska gå hela dom här 100 meterna så måste man ju se bra ut, haha vilket man redan gör egentligen, hihi fniss. Så därför var jag tvungen att spakla på mig massa smink förstår ni. Nej nu skojjar jag med er, hoppas ni förstår det! Men kände mig för att pimpa upp mig haha. Skriver mer sen, puss på

- Mat

Kategori: Allmänt

Snart ska jag äta, sen tar jag moppen och sticker ner till tanum och väntar på att klockan ska bli 6. Då bär ndet av till kära kusin och Dubo! Mycket kaffe, mycket tjöt! Och såklart ni hänger ju också med ;)

- Eh okej?

Kategori: Allmänt

Åh nu va det gjort!!!!!!! Nej jag skoja bara, ej en tatuering. MEN Jag ska faktiskt ha nått liknande när jag fyller 18 år, fast det är ju om 1 år och några månader..
Men igår då så tänkte jag att det är alltid lika kul och se om folk går på det, så lägger jag ut denna bild på facebook och folk gillade och verkade gå på det. Haha tyckte det var as kul TILLS.. Det kom 2 st och förstörde allt och absolut skulle markera att detta inte va en riktig och blalalal, blir så arg på sånna som bara kommer och förstör och ska försöka äga ut en eller typ att andra folk ska gillas deras kommentarer, ahh jag vette fan men det typ kändes som dom menade så på facebook, SÅ JÄVLA COOLA!!!!. Hahah vad elak jag men who cares? Gillar ej folk som kommr och förstör ett skämt!
Men det var ganska många som gick på den, kul ändå^^ synd bara att det bev försrört.. men K BRY på alla folk som bara åh.. Inte tål skämt eller sånna som förstör!
Nej nu ska jag tralla vidare eller nått, vi hörs!

- Today.

Kategori: Vardag

Okej, denna dag.. Ehm både upp och ner kan man väl säga! Hade värsta planerna att blogga mycket idag men nej det blev ju inte så. Var och bada/simma idag med kusin, mamma, lillbrorsan och lillsyrran, jag och Anaq hade tänkt att simma. Men eftersom jag är sjuk så klarade jag bara 6 längder och var hur anfodd som hellst och det brukar jag inte vara. Har inte tränat på nästan 2 veckor heller.. Så man märker ju att man måste träna för att hålla flåset uppe!

Mycket text det blir.. Men lite till bara.

Åkte hem till Anaq och var där en stund, sen drog jag upp till tanum för det skulle vara nattöppet i bhallen, ville på nått sätt stanna där hela natten. Men eftersom jag ska till gbg imorn så går det ju ej.. Aja snart måste jag försöka sova. Upp tidigt..
Puss bitches!


- Stor dissar!

Kategori: Allmänt



Asså... sämsta spelet ever, och det står att den ligger på 4/5 stjärnor.. Det ända man gör är att trycka runt..

- Vad hände där?

Kategori: Tankar&Funderingar

Haha vafan hände?

- God Morning!

Kategori: Allmänt

God morgon alla söta bloggläsare! Gick upp för inte så länge sen, så har bara hunnit att dricka tea och ätit en macka! Känner att jag har vänt på dygnet.. Känns ej bra, gick och la mig halv 5 imorse och ahh gick upp för inte så längesen.
Inga planer för dagen, blir nog att ligga i sängen och vila upp sig efterosm jag är sjuk.. Imorgon börjar det hända grejer iallafall! Kanske ska passa på att plugga idag, har 2 uppgifter som är försenade och läxa till nästa vecka. Kanske lika bra att beta av det! Nej nu känner jag att texten blev bra lång här för att ni ska orka att läsa, puss på er :)

- I väntan på film

Kategori: Allmänt

Ni ser att den ny header har kommit upp jao! Tack vare en super duper bra vän som är super duper duper duktig på photoshop! Kika gärna in på hans blogg föresten!
Just nu då så sitter jag och väntar på att en film ska bli klar såhär mitt i natten, när man egentligen borde sova. La mig 4 igår morse, så vi får väl se när jag lägger mig idag! Nej nu orkar jag inte skriva mer, hör av mig imorn!

- Bra start!

Kategori: Allmänt

Lovet har börjat och jag börjar med att vara sjuk.. Känns awseome men men bara att härda ut. Gick inte och la mig förrän 4 imorse tror jag och sov till 11 många timmars sömn där, nej inte direkt. LIgger och kollar på tv, finns inget att se på dom men, hatar verkligen dagar då man är så grymt rastlös.
Nej nu ska jag fortsätta att se på TV skriver sen puss!

- Ny grejer!

Kategori: Allmänt

Ny grejer på ingång i bloggen, håll utkik!

- Vad tycker ni?

Kategori: Frågor & Svar

Frågan är ställd till er!  Vad tycker ni? Värt att se? Ja/Nej, Kommentera på!

- Chillar på livet!

Kategori: Allmänt

Gick ut i min jaa randiga one piece förut, vilket resultera till många blickar i affären.. Haha, nu sitter jag hemma placerad framför datorn och chillar braaaa gött! Planerar tisdagen, Göteborg/inte Göteborg typ.. Ingen kan hänga med mig, och anledningar till detta var, "Inga pengar till mat eller resa" vilket jag förstår då! Det jag inte fattar är att man tydligen måste ha mega mycket pengar med sig för att köpa typ allt som finns när man ska nånstans.. Tydligen så kan man inte bara vara nu för tiden.. Aja vi får väl se vart detta hamnar
ciaooo!

- Time to wake up

Kategori: Allmänt






Dags att stiga upp och ta på sig one piecen, vofflor hos morfar väntas! Puss så länge!

- It's maybe time to..

Kategori: Egoboost

..Give a pose

- TV time!

Kategori: Allmänt

Tar och placerar mig framför tven och tittar på Melodifestivalen. Inte varje lördag man väljer att sitta hemma och ruttna, men bra gött är det!

- Frulle time!

Kategori: Allmänt

- Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hos min kära kusin och inte gör nått, låter som en livlig och fartfylld fredagskväll eller hur? ;)
Vi är bra sociala också.. Sitter vid data och mobil, väldigt socialt ja.. Aja lägger upp några bilder för dagen så det inte bara blir lite text, det kan ju vara lite lång tråkigt och sådär.
Slapp dag!
Film time in school!
Meeeen, man måste reflektera när man ser på film!
Najs !

- Bra dag!

Kategori: Vardag

Har haft en otroligt bra dag idag!! Vart hos polisen på studiebesök vilket va hur kul som hellst! Kände verkligen att jag behövde en ledig dag från skolan samtidigt.
Eftersom jag vill få in mer bilder från min vardag in till bloggen, så försöker jag att ta så mycket bilder som möjligt nu! Så här kommer en del av min dag/vardag!

Efter ett polis besök hjälpte jag kära morfar att handla!

Chillar bra lugnt på ICA yää!
Min "sportbil" från morfar!
Fick besök hemma, då blev det tack :)
Sen glass!
Nu ligger jag stupad i sängen med ont i halsen och huvudvärk.. Imorn är det fredag och då börjar lovet, shohohoh!

- Just nu ja

Kategori: Allmänt

Såhär kul har jag just nu! Tittar även på 112 på liv och död! Internet segar som fan så kan knappt göra nått på datan.. Nej hör av mig lite senare, Hade!

- Ready!

Kategori: Allmänt

Tror jag har hittat det jag vill ha på bloggen nu! Ska fixa lite mer saker som jag inte har kommit på hur man gör än men det kommer! Tänkte att jag skulle vara snabb att slänga in ett inlägg innan jag tar natten!
Nej.. nu är jag bra trött och vill sova så jag orkar med morgondagen!
Om detta var för 1 månad sen så hade min kvällsmat bestått av massa mat som inte är bra..
Nu- Har jag börjat träna och äter helt annan mat, Dagens kvällsmat gott folk!

- ♥

Kategori: Allmänt

Glad alla ♥ på er

- Fix it!

Kategori: Allmänt

Som ni ser håller jag på att ändrar om bloggen igen.. haha får aldrig nog.

Den är dock inte klar!! Så kika gärna in om och om igen, den är klar inom kort, lovar!!

- Dödens trött

Kategori: Allmänt

Är hus trött som hellst så skriver mer imorgon. Har suttit på sjukhus i stort sett hela dagen.. bra trött blir man.. vi hörs imorn!

- ÅhhejhåhejhåBLÄÄÄ

Kategori: Allmänt

Nej asså pallar inte blogga längre.. eller jo det gör jag, men känner som att jag inte bloggar om nått vettigt ändå. Öh just nu är det såhär.. Josse är bra taskig mot allt och allt just nu. Sitter och bitchar upp mig som fan på facebook mot vissa. Har lust att ringa en person och typ skrika men gör det inte för då ahh nej det var inget!

Vad skrev jag för vettigt egentligen? Haha ingenting.. aja ska iallafall färga håret snart hade jag tänkt! Vi hörs!

- Slängde

Kategori: Allmänt

Slängde in en ny header, enkel är den men orkar inte sitta i 50 timmar och greja och massa mas. Nej nu ska jag äta hejhopp

- Det är måndag

Kategori: Allmänt

Och jag är hur seg som hellst.. Nej jag är inte seg utan grymt trött!! Mår inte alls bra, men då är det ju som vanligt då? Det är ju det ända jag skriver här på bloggen typ. Nej nu ska jag inte vara sådan!

Det är måndag, har varit på praktik fast inte så länge som jag brukar. Eftersom det var APT möte idag i 2 timmar så fick jag gå 2 timmar tidigare och sedan komma tillbaks när mötet börja. Under dom timmarna hjälpta jag Jossa i stallet. Nu sitter jag hemma och typ deppar sönder, haha nej inte riktigt faktiskt!! Men håller på att fixa lite bilder, och även fixa en ny men super duper enkel header!! Bör också gå ner och äta men har typ ingen apitit längre för mat.. heltt stört.. jajajaja, måste plugga också.. ussssssssch orkar inte.. skriver sen MÅSTE ÄTAAAAAA!!!

- En lördag

Kategori: Egoboost

Jo men tänkte sminka mig lite hääääär
Sen håret! Snyggt eller? Jag vet det är awesooooome!
Sen tänkte jag tyyyp, nej måste vara lite seriös här, men vilken jävla volym vaaa ;) Nej nu ska jag försöka vara lite seriös! Jag lever fortfarande har bara inte orkat att blogga nu på typ 2-3 dagar eller nått.. Vill göra om bloggen igen men det funkar inte med nått typ, eller så är det jag som gör fel. Har haft otroligt mycket i skolan, fast där ljög jag.. Nej det gjorde jag inte, har grymt mycket i skolan det är bara jag som är lat och iunte gör nått.. Sitter ju bara vid facebook och trycker på uppdaterar knappen och hoppas att det händer något..
Sitter hos Anaq nu och ska sova här då, imorgon blir det frukost från Kap Horn. Sen fika med Bianka nånstans :) Nej nu blir det kaffe!!

- Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Åh allt bara krånglar just nu, precis allt! Och allt bara blir fel just nu.. Nej jävla skit dag asså. Får skriva mer sen, är bra arg.