Josefine Goldstein

- ♥!

Kategori: Allmänt

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar er!♥

- Studenthjärta?

Kategori:

Tydligen har man ett så kallat studenthjärta just nu.. mycket i skolan, mycket privat, mycket tänk, mycket av allt och allt.. orkar seriöst inte.. Till veckan ska man tydligen kolla EKG så det inte är nått riktigt fel på hjärtat.
Aja mörka tider, deprimerande tider typ, känns förjävligt men vad fan gör man? Jo man åker ut till ett berg ute på Saltholmen i Göteborg och sätter sig där och tänker!
Åh känner mig bara så usch när man skriver depp inlägg på bloggen men skönt att skriva sig. Te och en macka skulle sitta fint nu så hejsvejs!

- Tillfällig header!

Kategori: Allmänt

japp detta får vara en tillfällig header! Bara så ni vet asså asså.

- !

Kategori: Allmänt

Blir galen när jag inser att headern man har är patetisk.. blir galen på detta.
just nu känns ju bara allt precis allt usch, tpl säger jag..

- Äntligen fredag!!

Kategori:

Äntligen är det fredag!! Fick sluta 2 timmar tidigare idag i skolan också ännu bättre ju!!
Idag så ska Bella fixa naglar hos min kusin Anaq, besök gärna hennes nagelblogg :) Vi sitter redan här nu och fixar eller anaq fixar ju jag sitter och kollar in i datan skrämen och skriver här och nästan somnar..
Känner att jag har börjat få en bloggtorka.. kul kul, aja idag så har iallafall jag, Bella o,ch Jossa och våran lärare Regina och hennes dotter vart och hållt i pyssel på öppna förskolan, mycket kul och mysigt!! Innan vi skulle åka så fick jag, jossa och bella var sin chokladhjärt ask, hur gulligt som hellst av dom, så vi antog att dom tyckte att edt gick bra och det är ju super!
Nej nu ska jag spela sims!!

- Försöker plugga!

Kategori: Allmänt

Fick bli en till dag hemma, tänkte försöka plugga lite men det går som det går. Imorn måste jag till skolan känner jag kan inte sitta hemma och ruttna..
äsch för försöka gör klart PP och hoppas på att det blir bra!

-

Kategori: Allmänt

Känner mig ganska seg idag.. inlägget som jag skriver nu skulle egentligen vart inne för typ 7 timmar sen.. men har inte orkat blogga även fast jag har haft uppe blogg.se.
Har iallfall vart hemma idag, kan knappt komma upp ur sängen har bra ont i kroppen och näsan rinner, magen gör ont och gud vet allt. Livet känns som en ända röra just nu.. men men allt löser sig tillslut!

- Idol, Jonathan och Ikea!!

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag inte har bloggat i helgen men har inte orkat. Däremot har jag hunnit med ganska mycket! Har firat en kompis förskott som fyller år idag Grattis Sara :)
Har även hunnit med öppet hus för Tanums Gymnasium! Efter det öppna huset så åkte jag till Göteborg eftersom det var lördag och Idol skulle ju vara där!!!
Träffade Jonathan och kolla runt på stan en stund, och vi köpte aldrig glasögona på bilden. Åkte hem till han och sen hade vi så himla tråkigt så vi åkte in till stan igen och roa oss.
Sen idag då så åkte jag till Ikea och mötte mamma och sprang runt lite och fick med oss lite saker, bilden på alla saker det är första rundan, tog nämligen en runda till inne på Ikea!
När jag kom hem var det bara att sätta igång och packa upp och börja skruva och ha sig och såhär blev resultaten på dom 2 sista bilderna som ni ser!
Puss på er!!

- Håret äntligen färgat!

Kategori:

Molaka egoboost! Nada aning om vad det betyder det första, men vafan. Har iallafall färgat håret haha WOW vilken färg det blev asså, amn ser verkligen skillnad. Nej jag vet att det inte är nån skillnad på färgen fast det är det faktiskt om man ser det IRL!
Idag ska fakta uppsatsen in och jag har bra mycket kvar att skriva.. så just nu har inte jag tid att sitta här så vi hörs!!