Josefine Goldstein

- Jää baby

Kategori: Vardag

Skaffat mitt efterlängtade gymkort nu!♥

- Handledning

Kategori: Allmänt

Kom nyss från lunchbeatet i teatern, hahah fett kul! Nu hare jag handledning fast egentligen har jag rast fram till 1 men måste jobba med fakta uppsatsen. Efter skolan ska jag kila ner till bhallen en stund och vänta på att mamma ska sluta så vi kan åka ner och skaffa ett nytt gymkort till mig :)
skriver sen puss

- Humör!

Kategori:

Japp mitt humör börjar ju sjunka ganska lågt just nu.. varför? öh jo för jag sitter o grejar med min fakta uppsats som flyter på ganska bra men har gabska ont om tid.. sen sitter jag på facebook samtidigt och blir störd av det, men får ju skylla mig själv såklart. Sen klarar jag inte av att folk tjatar och inte fattar..
varför berättar jag detta? Jo för detta är min blogg, och då skriver jag av mig och skriver det jag känner för. tack och hej

- Sjuker

Kategori: Allmänt

Börjar nog bli sjuk tror jag.. vakna imorse och va alldeles kallsvettig, men gick upp ändå eftersom jag skulle informera om gymnasiet jag går på. Men kände mig dåligare så åkte hem o nu ligger jag här under täcket och tänkte sätta igång med lite läxor.. skriver mer sen puss

- Segt

Kategori:

Känns som allt just nu bara går segt, bloggen går lite segt tycker jag, svenska uppsatsen går lite trögt, hela jag är lite trög och sleten o seg. Facebook är till och med segt, nej klaga på josefine gör det, va ego o klaga på allt som handlar om dig! :)
puss!

- Strömavbrott!

Kategori: Vardag

Tack gode gud för att det var ström när jag kom hem idag.. strömmen gick nämligen igår och jag höll på med min svenska uppsatts, passande då att den skulle gå.. och den kom ju aldrig tillbaka så va strömlös halva dagen och hela natten.. grym förbannad var jag då!!
Har vart så grymt trött idag, men det har vart en rolig dag på praktiken, förut när jag satt på bussen hem så somna jag, så vakna jag av att nån skrek mot mig och då stod bussen utanför mitt hus så dom som var kvar försökte väcka mig, lite pinsamt det där.
Nej jag hör av mig senare ska kika vad det blir för mat, ciao

- Länkbyte

Kategori: Allmänt

Besök gärna denna tjejens blogg! :)

- Grejar!

Kategori:

Har verkligen pysslat och grejat hela helgen nu, först blev det ju julpyssel med kusin Anaq och hon har ju även pysslat med mina naglar. 

Kom hem för några timmar sen och det var tänkt att jag skulle sätta mig och plugga, men så bra gick det. Fick bara en kick utav att jag skulle ändra om på rummet pga min hylla som jag snart ska få! Sen har jag fastnat vid facebook ganska hårt.. så nu snart måsste jag verkligen sätta igång med min fakta uppstas om drogmissbruk.
Från en sak till en annan så skulle jag använda min system kamera nu, men den vill inte ge klara bilder när man ska zooma och den har aldrig vart sån så nått har hänt med den. Det tråkiga va att jag va snäll och låna ut den till en och sa att om den går sönder så får du betala och blalala, och när man får tillbaks den då så funkar den inte som den ska.. känner mig ganska eller inte ganska är väldigt väldigt besviken!!

Är det någon som kanske vet en inställning eller så som kan hjälpa? har försökt med allt..
Nikon D3000

- Done!

Kategori:

Ja det var ett tag sen naglarna blev klara men såhär blev resultatet, (bilden) Riktigt nöjd, och det är andra gången Anaq gör smilet på naglarna, riktigt duktig är hon!!! :)
Förut när jag och Anaq handla så kom vi på att vi skulle julpyssla ännu mer! Och då bestämde vi att jag skulle stanna en natt till och nu sitter vi här, dock inte med julpyssel... haha detta går bra!

- Nu börjar nagelpysslet!

Kategori: Allmänt

(Naglar jag hade i sommras!)

God Morgon! Blev inget nagelpyssel igår för det blev ganska sent, men jag och Anaq gjorde lite julpyssel som katterna gjorde sönder när vi låg och sov! Tummen upp. Snart ska vi sätta igång och göra naglar på mig, så fixar upp en bild sen pusshejja!

-Ingen Barn och Fritid

Kategori:


Hej, sitter med Johanna som är på höger sida av bilden, ingen BF lektion idag för Regina är sjuker, så snart ska jag tralla hem till morfar o äta o sova och fixa mig. Sen bär det av till Gstad, sen bär det av till min kusin, hon ska fixa mina naglar så jag lägger ut en bild på dom imorn eller senare eller nått :)

-Nej

Kategori: Allmänt

nej nu har jag fått en sån dära bloggtorka.. känns inte helt okej..

-Ny jacka!!

Kategori:

Hejhopp gummisnopp!! :)
Idag har jag hunnit med ganska mycket, helt otroligt! Har hunnit att vara på praktiken en stund alltid lika kul som vanligt! Hann bara vara där i typ 2 timmar för då skulle jag tralla upp till skolan och åka med Kim, Catharina och Johanna till Hamburgsund för att vara med och informera om Futura, alltså det gymnasiet jag går på!! och många fler. Gick otroligt bra faktiskt!!
Sen efter skolan så skulle jag och mamma iväg till Strömstad för att gå på "ansikts spa" när vi väl kommer dit så har tydligen dom i kassan gjort nått fel så dom trodde att vi hade tid nästa vecka.. besvikna mamma och jag fick gå igen.
Nu känner jag att detta blir en sån dära lång text som ingen orkar läsa, men synd för er att ni missar spännande saker!
Vi tog en sväng till Team sportia och bara kikade på vinterjacka till mig eftersom min fjädrar så mycket så den förstör mina kläder.. det sluta med att jag gick ut med en ny vinterjacka och 2 par mjukis byxor och en munkjacka :D

bra avslutningen på dagen!

-†1945-2011

Kategori: Allmänt

Han va ju änna bäst!

-vilken helg..

Kategori: Allmänt

Jag vet, vart trög på att uppdatera nu i helgen.. har iallafall vart i Uddevalla hos Bianka i helgen och haft tjej helg, blev det så? Nej allt gick bara fel o fel fel.. orkar verkligen inte gå in på det, men vi hade kul när vi var själva iallfall!! Drog till torp en stund idag med Johnna och kika lite och åt på Subway älskar det!!!! Fick även Johanna att äta det för första gången, och hon älskar det ;)
Nu ska jag fortsätta att kolla på Beck
puss bitches

-Utvecklingsamtal

Kategori: Allmänt

hejsan, sitter just nu i skolan och har precis haft matte prov, det gick ju som det gick hmm. Jaa senare idag har jag utvecklingsamtal... hatar verkligen det.. men men, nu ska jag försöka jobba med min uppsatts om drogmissbruk!
skriver sen pussheja

-Nej det funkar inte så

Kategori: Allmänt

Hej,  nu har jag lugnat ner mig lite efter det förra inlägget, o jag tänker inte gå in på det men kan ju bara säga att nej jag säger inte nånting föresten lika bra :)
La mig o skulle kolla på Eclipse men det gick som det gick, sluta med att jag somna o vakna nu.. så jag hoppas jag kan somna sen nu ska jag gå ner o plocka ur diskmaskinen om jag kommer upp ur sängen o så

- rutten ostron gegga som hjärna?

Kategori:

asså seriöst.. nu klickar jag, killar har ju verkligen inga hjärnor..

-Praktik

Kategori:

Hejsan!
Ligger i sängen o har nästan nyss pratat med älsklingen, saknar han sjukt mycket! Snart ska jag kolla på film hade jag tänkt, Harry Potter och dödsrelikerna del 2 om nån ville veta. 

Idag har det varit praktik, sjukt kul var det! Blir bara roligare och roligare för varje gång jag är där, älskar dom små barnen, dom e så söta! Efter praktiken gick jag ner till Ungdomens hus o var med Kerstin, sen kom min kusin dit så fick ta mig en liten pratstund med henne. Försökte få tag på min lilla mupp hela kvällen men han sov ju så fick ju inte tag på han.. blir så sur när folk inte svarar eller nånting, aja nu ska jag kiam film så hörs vi! :)

-Farsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det farsdag :)
Tråkigt att pappsen inte är hemma när jag är hos han.. o självklart kommer man hinna åka hem innan han komemr hem :(
Men älskar dig ändå pappa<3

-Dygna

Kategori: Allmänt

ajjemen, fick bli en dygn natt med moa, sitter fortfarande o nördar facebook, sims o smurfarna o tv o musik. Vilket liv vi har, ingen e trött o nu tänker jag på hur det ska gå att vara i stan senare.. kommer väl somna i omklädningsrummen när jag ska testa kläder eller nått, haha nej fårr hoppas att det inte händer! 

Juste, nått jag glömde skriva förut innan det blev lördag
11/11-11 älskar dig kristoffer, josse e lycklig o kär

-Götlaborg!

Kategori:

Hallå dö, sitter i Göteborg med syster Moa och nördar facebook, smurf spel, sims o tv!! Snart blir det chips o julmust, MUMS! Imorgon blir det stan och leta byxor och mer mys med moa. puss på er, o puss på min älskling kristoffer<3

Slänger in en bild på en snygging, blev lite ego.

-Ett gott skratt förlänger livet!

Kategori:




Kategori, Ett gott skratt förlänger livet! kände att det kan behövas, i denna kategori tänker jag berätta om sjuka random saker som ploppar upp på facebook eller twitter eller vart som hellst! Men även också dom roliga stunderna som jag inte kommer glömma och även saker som gör mig glad.

Bilden då! Min älskade kompis Bianka la upp en status på sin logg som jag gilla, och då skulle hon skriva i min logg om vad som ör bäst och vad som är sämst med mig. Ni servad jg fick för svar. Dog nässtan av skratt när jag läste detta..
kanske ingen som fattar sig på den humorn som Bianka kommer med, men ahh herregud, kan inte sluta skratta med den bruden, älskar henne haha!! Kika in i hennes blogg också som jag länka!!

-Städa & Läxor = orkar inte!

Kategori:

Nej, nu dök latheten upp i mig, kom nyss på att jag måste städa och göra läxa. Men orkar verkligen inte, men så tänker jag om jag gör det nu slipper jag göra det sen, men så tar jag aldrig första steget och går upp i sängen och börjar.. sen är det inte så lätt att slita sig från facebook.. det är det jobbigaste, att vara så beroende av facebook det är inte okej!! '


Nej men nu ska jag vara duktig o städa lite, skriver mer sen, pusshejja

-Handledning

Kategori: Allmänt

Hellllluu, sitter och har handledning som lektion, för er som inte vet vad det är så sitter man och jobbar med sina läxor och blalala allt som man ligger efter med. Efter denna lektion är det idrott, dum som jag är så ska jag inte vara med.. efter är skolan sluuuuut, wihohohoho och då trippar jag ner till Ungdomens Hus och ser om jag hittar lite folk!

-Header!

Kategori:






Kategori- Fix & Trix
Jag har förmågan att vilja ändra design eller ändra header ganska ofta, så därför skapa jag kategorin Fix & Trix men jag skapa den inte bara för det, utan också när jag fixar och trixar med annat eller något. Som ni ser så har jag fått upp den nya headern. Jag orkar verkkligen inte, eller ahh rättaresagt så kan jag inte sitta och göra dom dära komplicerade headrarna, så därför blir det enkla headrar och enkla designer!!
Tänkte göra nån slags snabb press grej, med lite frågor och svar om en kort stund. Kika in då med!!


Pusshej

-sjuker..

Kategori: Allmänt

Vakna imorse av att jag var helt kallsvettig och hade migrän, mindre kul.. så det blev ingen praktik för min del idag.. Skulle vart på teater idag med dom små barnen men men istället ligger man hemma i sängen och tar det lugnt. Får väl försöka sova lite och försöka hitta en bra film att se på. Påtal om film så har jag blivit lite av en nörd för Twilight och ettan har man ju sätt så får ta och kolla på tvån!
Skriver sen pusshejja

-Fanpage bitches!!

Kategori:

Klicka er in på facebook o hitta mig o gilla mig!!!

JosefineGoldstein

-Lat?

Kategori:

Okej, nu var det ett bra tag sen jag skrev men nu känner jag mig mer i form och har mer ork för att blogga tror jag iallfall.. eheh
kategori- Latheten? haha japp har en förklarning, som t.ex nu så är jag i Göteborg, och jag ska snart åka hem, eller det är ju 5 timmar kvar men ändå, och jag måste egentligen gå upp men orkar inte.. Igår fastna jag i sängen till typ 2-3.. ej bra detta så nu ska jag tralla upp för sängen o gå ner o kissa o äta. Sen kommer jag lägga mig i sängen igen..
Jävla Lathet!!